Refund policy

RETURUL & SCHIMBUL DE PRODUSE

Înțelegem că uneori produsele noastre pot să nu corespundă așteptărilor tale și de aceea am creat o procedură de schimb care să te ajute să primești un produs care să îți satisfacă nevoile.
 • Produsele se pot returna în termen de 14 zile, cu condiția ca acestea să fie însoțite de etichetele atașate și să fie în ambalajul original. Produsele nu trebuie să prezinte urme de uzură, de parfum, să fie spălate sau curățate.
 • În colet, vă rugăm să includeți o hartie pe care ați scris codul IBAN și numele asociat acestuia pentru a vă putea returna banii.
 • Organizarea livrării pentru returnarea comenzii este responsabilitatea dumneavoastră. Puteți alege orice curier agreat de dumneavoastră pentru a stabili data și ora de livrare.
 • Detalii destinatar:
  LOCAPICA
  Str. Lupsanu nr. 3-7
  Sector 3, cod postal 033086
  Bucuresti
 • Returnarea banilor pe card se face în maxim 14 zile lucrătoare de la momentul în care coletul ajunge la sediul nostru.
 • Nu este necesar să ne contactați pentru a confirma expedierea coletului. Puteți verifica oricând statusul expedierii dumneavoastră utilizând numărul de urmărire (AWB) primit de la curier, pe site-ul acestuia, la secțiunea de urmărire a coletului/tracking.
 • În cazul în care ați ales o mărime care nu vi se potrivește, urmați pașii de mai sus pentru a returna produsul și pentru a vă fi returnați banii în cont. Pentru a primi o altă mărime, plasați o nouă comandă cu mărimea dorită.
ℹ️ Te rugăm să ții cont de faptul că produsul pe care îl trimiți înapoi trebuie să fie într-o stare bună și să îndeplinească condițiile de retur specificate mai jos. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a refuza solicitarea de retur/schimb sau de a percepe o taxă pentru recondiționarea produsului.

ℹ️ In vederea returnarii produselor trebuie respectati urmatoarele conditii:
- Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
- Nu trebuie sa poarte urme de purtare, parfum, deodorant sau alte deteriorari (agatat, etc.)
- Trebuie sa contina etichetele si documentele cu care au fost trimise;
- Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre client, chiar si in cazul in care se doreste altceva in schimb (exceptie cazurile in care s-au constatat defecte din fabrica sau ati primit produsul gresit);

Îți mulțumim că ai ales să faci cumpărături în magazinul nostru și sperăm să îți oferim mereu servicii de calitate.

Cu drag,
Staff-ul LocaPica.com